V prijetnem okolju

Doživite več kot le Ljubljano z razglednice. Vzemite si čas zase in preživite nekaj nepozabnih dni v objemu ljubljanskega parka Tivoli, tik pod Šišenskim hribom in le korak stran od urbanega mestnega utripa.

Pripeljite vašo družinsko idilo v Čadov zeleni raj.

Vaši mali junaki bodo navdušeni nad urejenim parkom z igrali, kjer ne manjka otroškega smeha in brezskrbne zabave. Lahko pa jim pričarate povsem novo doživetje in jih presenetite z vpisom v jahalno šolo ali jih odpeljete v ljubljanski živalski vrt, nahajajoč se v neposredni bližini našega hotela.

Z našimi modernimi električnimi kolesi se podajte na razburljiv izlet in odkrijte vse skrite kotičke starega mestnega jedra z mirno okolico reke Ljubljanice. Preostanek sončnega popoldneva nadaljujte s poležavanjem na travi in uživanjem v pikniku pod krošnjami dreves v parku Tivoli, lahko pa raziščete gozdne sprehajalne poti, ki vodijo na Šišenski hrib.

Ustvarite nove čudovite spomine.

Tivoli in Rožnik

Pripeljite vašo družinsko idilo v Čadov zeleni raj.

Doživite idilično zeleno okolje mestnega parka oddaljenega le 15 min peš ali 2 min vožnje z avtomobilom od starega mestnega jedra. Vzemite si čas zase in preživite nekaj nepozabnih dni v objemu ljubljanskega parka Tivoli, tik pod Rožnikom in le korak stran od urbanega mestnega utripa. Ob drugem pobočju Rožnika pa vaš čaka idilično jezerce Koseški bajer, kjer lahko napolnite svoje baterije in posedite na razglednem pomolu.

Z našimi modernimi električnimi kolesi se podajte na razburljiv izlet in odkrijte vse skrite kotičke starega mestnega jedra z mirno okolico reke Ljubljanice. Sprehodite se po slikovitih uličicah ali pa se zapeljite z ladjico in si mesto oglejte z drugačne perspektive. Povzpnite se na Ljubljanski grad in se pustite popeljati v čas srednjeveških vitezov in zmajev, lahko pa uživate v umetnosti in zgodovini ter obiščete muzeje in galerije mesta Ljubljane. Ob večeru se prepustite živahnemu utripu na mestnih ulicah.

Popeljite se tudi po slikoviti pokrajini znamenitega Ljubljanskega barja, uvrščenega na UNESCO seznam svetovne dediščine. Preostanek sončnega popoldneva nadaljujte s poležavanjem na travi in uživanjem v pikniku pod krošnjami dreves v parku Tivoli, lahko pa raziščete gozdne sprehajalne poti, ki vodijo na Rožnik.

Živalski vrt

Vabljeni v kraljestvo živali!

Obisk živalskega vrta je edinstveno doživetje za celotno družino. Oglejte si plazilce ali nevarne zveri, obiščite kotiček z domačimi živalmi, spoznajte zanimivosti o največjih in najmanjših sesalcih ter opazujte eksotične živali od blizu.

Ljubljanski živalski vrt vabi tako odrasle kot otroke, da se jim pridružite na nepozabni dogodivščini »Oskrbnik za en dan« ali se udeležite programa »Srečaj svojo NAJ žival«. Oskrbniki vam bodo omogočili bližnje srečanje z vašo najljubšo živaljo, ki jo boste lahko nahranili, pobožali in spoznali njeno oskrbo in življenje v živalskem vrtu.

Več informacij o programih ZOO Ljubljana je dostopnih na https://www.zoo.si/.