Doživetja

Tivoli in Rožnik

Pripeljite vašo družinsko idilo v Čadov zeleni raj.

Doživite idilično zeleno okolje mestnega parka oddaljenega le 15 min peš ali 2 min vožnje z avtomobilom od starega mestnega jedra. Vzemite si čas zase in preživite nekaj nepozabnih dni v objemu ljubljanskega parka Tivoli, tik pod Rožnikom in le korak stran od urbanega mestnega utripa. Ob drugem pobočju Rožnika pa vaš čaka idilično jezerce Koseški bajer, kjer lahko napolnite svoje baterije in posedite na razglednem pomolu.

Z našimi modernimi električnimi kolesi se podajte na razburljiv izlet in odkrijte vse skrite kotičke starega mestnega jedra z mirno okolico reke Ljubljanice. Sprehodite se po slikovitih uličicah ali pa se zapeljite z ladjico in si mesto oglejte z drugačne perspektive. Povzpnite se na Ljubljanski grad in se pustite popeljati v čas srednjeveških vitezov in zmajev, lahko pa uživate v umetnosti in zgodovini ter obiščete muzeje in galerije mesta Ljubljane. Ob večeru se prepustite živahnemu utripu na mestnih ulicah.

Živalski vrt

Vabljeni v kraljestvo živali!

Obisk živalskega vrta je edinstveno doživetje za celotno družino. Oglejte si plazilce ali nevarne zveri, obiščite kotiček z domačimi živalmi, spoznajte zanimivosti o največjih in najmanjših sesalcih ter opazujte eksotične živali od blizu.

Ljubljanski živalski vrt vabi tako odrasle kot otroke, da se jim pridružite na nepozabni dogodivščini »Oskrbnik za en dan« ali se udeležite programa »Srečaj svojo NAJ žival«. Oskrbniki vam bodo omogočili bližnje srečanje z vašo najljubšo živaljo, ki jo boste lahko nahranili, pobožali in spoznali njeno oskrbo in življenje v živalskem vrtu.

Več informacij o programih ZOO Ljubljana je dostopnih na https://www.zoo.si/.

Uživajte v mirnem okolju v narodnem parku in raziščite Ljubljano.

Povežimo se

GOSTILNA, HOTEL, BISTRO ČAD
Cesta na Rožnik 18, 1000 Ljubljana

Telefon: (01) 251 34 46

info@hotel-cad.si
info@gostilna-cad.si